Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γελοιοποιούνται μ’ αυτά που λένε


Έτσι είναι… Η αντιΚΚΕ εμπάθεια εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει στη γελοιότητα.
Ο λόγος για τον «Εργατικό Αγώνα» και το σχόλιό του στην «προσθήκη» του για τις αλλαγές στο καταστατικό του ΚΚΕ με τον τίτλο «Σε ποια εργατική τάξη απευθύνονται». Εκεί αναφέρονται στο άρθρο 49 του σχεδίου καταστατικού του ΚΚΕ στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «διακοπή της οργανωτικής σχέσης του μέλους με το Κόμμα γίνεται και όταν δεν πληρώνει την οικονομική του συνδρομή πάνω από 6 μήνες συνέχεια και παρά του ότι του έγινε υπόμνηση». Από αυτά ο «Εργατικός Αγώνας» βγάζει το παρακάτω μεγαλοφυές συμπέρασμα: «Η εφαρμογή αυτής της διάταξης του σχεδίου του νέου καταστατικού (σ.σ. άρθρο 49), πολύ απλά, σημαίνει δύο πράγματα: α) Τα μέλη του κόμματος που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε καθεστώς ανεργίας πρέπει να χάσουν την κομματική ιδιότητα, εφόσον δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουν να πληρώνουν την συνδρομή τους. β) Οι άνεργοι που θα θελήσουν να γίνουν μέλη του κόμματος δεν θα μπορούν γιατί δεν θα έχουν τα οικονομικά μέσα να δώσουν τη συνδρομή τους».
Δεν χρειάζονται και σοβαρά επιχειρήματα για να απαντήσεις σε κάποιους που δεν ξέρουν να διαβάζουν, γιατί εάν ήξεραν θα έβλεπαν σε μια σελίδα πιο πριν (άρθρο 43) ότι η συνδρομή του κομματικού μέλους καθορίζεται τουλάχιστον στο 1% του μηνιαίου μισθού του. Εάν λοιπόν, κύριοι φωστήρες του «Εργατικού Αγώνα» τα μηνιαία έσοδα κάποιου είναι μηδενικά ποια θα είναι η συνδρομή του; Εδώ χρειάζεται σίγουρα πτυχιούχο μαθηματικών αυτή η ιστοσελίδα για να το λύσει.
Ενημερωτικά σας λέμε ότι εκατοντάδες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μακροχρόνια άνεργοι, με δική τους θέληση και όχι επειδή κάποια «ηγεσία» τους επιβάλλει, εξοικονομούν 1 ευρώ το μήνα, 50 λεπτά, 2 ευρώ για να δώσει συμβολικά τη συνδρομή του στο Κόμμα, την ίδια ώρα που εντείνουν την οικονομική δουλειά και εξόρμηση στον περίγυρό τους με τα κουπόνια για να ενισχυθεί το Κόμμα τους. Άνεργοι, κομματικά μέλη και φίλοι προσφέρουν από τις οικονομίες τους. Αυτό σημαίνει κομμουνιστής. Αυτό σημαίνει εργατικό, ταξικό, κομματικό ήθος. Αλλά αυτές τις έννοιες εσείς του «Εργατικού Αγώνα» ούτε θέλετε να τις ξέρετε. Ξέρουμε…ανατριχιάζετε.
Όπως πάντα οι οπορτουνιστές δεν αποδεικνύονται μόνο ηλίθιοι αλλά και επικίνδυνοι τυχοδιώκτες, ικανοί να «δώσουν» και τον αδελφό τους στον αντίπαλο σε άλλες δύσκολες εποχές. Όσο για ψέμματα, συκοφαντίες και προβοκάτσιες; Μόνο με αυτά τα «όπλα» είναι ικανοί να απαντήσουν όλα τα ναυάγια της ταξικής πάλης.
www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: