Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο φασισμός με τη μορφή "αστείου"



Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Τα είπε όλα η Λιάνα.
Το παρακάτω βίντεο είναι οι ...δικαιολογίες του "δημοσιογράφου".



Από ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΩΝ

 
 
Είναι γνωστή η τακτική του Σύριζα, να καπελώνει κινήματα, να εκμεταλλεύεται καταστάσεις, να μεταμορφώνεται σε δήθεν ανένταχτους και ανεξάρτητους, να οικειοποιείται αγώνες άλλων και να τους παρουσιάζει με την κατάλληλη παραχάραξη σαν δικούς του.  Έτσι και στις 3 αυτές φωτογραφίες που αποτελούν πρόσφατο παράδειγμα του πως στην πρεμούρα του να διαφημίσει τους αγώνες του στην εσπερία δεν διστάζει να οικειοποιηθεί μια αγωνιστική δράση, του ΚΚΕ, αυτή τη φορά.
Με λίγο χοντροκομένο ρετούς, σβύνει υπογραφές , κόβει- ράβει και να! οι αγωνιστές του Σύριζα να σηκώνουν κόκκινες σημαίες στην Ακρόπολη!
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια αυτό αποκαλύφθηκε.
 Έβαλαν μυαλό;
Ζήτησαν συγνώμη;
Όχι βέβαια.
 Άμα έχει χοντρύνει το πετσί σου σε τέτοιες μεθόδους τότε προχωράς ακάθεκτος και με θράσος: Οργανωσαν και άλλη εκδήλωση του Συριζα, στην Ισπανία αυτή τη φορά. Μόνο που εκτός από την υπογραφή, έσβυσαν και το σύνθημα, πέταξαν και ένα διεθνιστικό No pasaran και όλα ωραία και καλά.
Μα καλά οι έλληνες ομιλητές αυτών των εκδηλώσεων (ο Γιάννης Σταθάς και ο Γιώργος Μητραλιάς) δεν είχαν να πουν τίποτε για μια τέτοια παραχάραξη;

Δεν υπάρχει ανάγκη συναγωνιστές του Σύριζα να βγάζετε τα μάτια σας στο photoshop και να γίνεστε ρεζίλι.
 Είναι πολύ απλή η συνταγή: Κάντε εσείς τις δράσεις και απαθανατίστε τις φωτογραφικά.
Στο κάτω- κάτω έχετε μαζί σας το 27% του λαού!

Ιδού η Ακρόπολις ιδού και το πήδημα!